Osman sinav: Pusat'ı, kendini aşamadığı için kaldırdık

15 Aralık 2007 Cumartesi


  Reytingleri yüksek olmasına rağmen, dün akşam son bölümüyle ekrana gelen 'Pusat'ı yapımcı kuruluş Sinegraf'ın yayından çektiği ortaya çıktı. Dizinin yayınlandığı cuma günleri tüm günde ikinci ve üçüncü sıraya girmesine rağmen final yapması kafaları karıştırırken, yapımcı Osman Sınav, yayından kaldırma ile ilgili olarak, "Pusat'ı kalite olarak kendini aşamadığını düşündüğümüz için bitirdik." dedi.

  Sınav, 26 Nisan 2005'te de benzer bir gerekçe ile Kanal D'de yayınlanan 'Kapıları Açmak'ı yayından çekmişti. İlk ona girmenin bile başarı sayıldığı reyting sıralamasında Sınav'ın bu tutumu sektörde kaliteli projelerin artacağı yorumlarının yapılmasına neden oldu. 13. bölümde ekrana veda eden Pusat'ta Sivas'tan çıkıp şampiyonluklara uzanacak bir boksörün hayatı anlatılıyordu. Abdulkadir Ceylan Ede'nin yönettiği dizide, Haluk Piyes (Pusat), Yasemin Balık (Hediye) ve Esin Civangil (Nergis) rol aldı.

Zaman

4 comments:

biz çok üzüldük zaten bu diziyi bitirenlerin amacı kaliteli yapımları bitirip Türk halkını sacma sapan yayınlara yönlendirmekse bunu cok iyi başarıyorlar. Dizinin enaz 2 yıl sürmesi gerekirdi.Diziyi bitirenleri şiddetle kınıyoruz

nazlı dedi ki...
15 Aralık 2007 09:14  

olmadi olmadi pusat dizisi yayindan cekilmemeli idi. hel böyle
sacma bir sebebden dolayi.pusat bence kendini asmis boksu sevdirmisdi. seyirciyle böyle oynamayin. ben osman sinavi yapitlarini seyredmiycegim artik.cunki hayel kirikligi yasamak isdemiyorum.verdikleri kararin yanlis oldugunu anlarlar sanirim.

yigido dedi ki...
16 Aralık 2007 12:10  

begenerek izledigim bir kaç diziden biriydi.

Aniden bitirmek büyük saçmalik ve seyirciye saygisizlik.

Bu dizi yeniden baslamali ve adam gibi bitirilmeli.

Saygilarla,

Unknown dedi ki...
19 Aralık 2007 05:52  

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Fragmentadora de Papel, I hope you enjoy. The address is http://fragmentadora-de-papel.blogspot.com. A hug.

Adsız dedi ki...
9 Nisan 2008 17:10  

Yorum Gönder