Kont (Emin Boztepe)

15 Eylül 2007 Cumartesi

İllegal dünyanın “ağır abilerinden”. Anadolu’daki önemli bölge şampiyonluğu maçlarını takip eden, buralardan kendine para kazandıracak genç yetenekleri bulan ve küçük maçlara büyük paralar yatırarak sermayesini arttıran bir adam. Çok güçlü bir karakter… Bahis, şike işleri sayesinde çok büyümüş. Şimdi de başarılı sporcuları kendine bağlayıp çalıştırarak onların üzerinden büyük paralar kazanıyor.
Pusat'ın cesur tavrından ve stilinden çok etkilenir. Onu farkettikten sonra peşini bırakmaz. Üzerinden çok büyük paralar kazanacağını düşünür ve Pusat'ı ikna edebilmek için her türlü yola başvurur. Zenginliğin, paranın, gücün temsilcisidir. Çizdiği imaj, sporculara sunduğu teklifler ve kendi geçmişi Kont'u vazgeçilmez ve reddedilmez hale getirir.

Posted by admin at 06:59  

1 comments:

selam.. ankaradan selim ben. emin boztepe dövüş sanatlarında en üst noktaya gelmiş türk tür bence... onun dönüş sahnelerini daha çok izlemek isterdim. ve onun hakettiği yerde olmasını... hayatında başarılar dilerim.. sgurel.sgurel@gmail.com tanışmakta isterdim kendisiyle ...

Unknown dedi ki...
1 Ocak 2008 12:30  

Yorum Gönder