ALİ PUSAT (HALUK PİYES)

15 Eylül 2007 Cumartesi


24 yaşında… Sivas, Suşehri doğumlu… Soyadı “savaşta kullanılan zırh” manasına gelen ve bu lakapla tanınan boksör… Babası, hatırlayamayacağı kadar küçük bir yaşta onu ve annesini terkedip kayıplara karışır. Ali annesinin, yıllar sonra evlendiği üvey babası Fırat’ı bir türlü kabullenemez.
Ali Pusat hızlı ve çok düşünmeden karar veren bir kahraman. Zaman zaman hızlı karar vermesinin bedelini ödese de bu onun tipik yapısı. En çok beslendiği kaynak hocası Selahaddin... Dünyaya genel hatlarıyla hocasının baktığı gibi bakma gayretinde.
Şampiyonluk kürsüsüne çıkacağı gün hapishaneye girmesi onun hayatındaki en büyük dönüm noktası.
Ringde kendine has bir stille dövüşür. Önce rakibin izler, kendini savunur, zırhlanır. Sonra rakibini öğrenir ve saldırıya geçer.
İstanbul'a geldikten sonra bir pansiyonda yaşamaya başlar.
Pusat Hediye’ye genç yaşlarından beri âşıktır. Pusat için Hediye'yi vazgeçilmez kılan onun masumluğu ve narinliğidir. Pusat yıllardır hasretini çektiği “aile” özlemini, Hediye’yle evlenerek gerçekleştirme hayalini kurar. Hediye’nin güleryüzü onun aradığı sıcak ev ortamının en önemli gereklerindendir. Hediye, çiçeklerle ilgili anlattığı hikâyelerle de Pusat'a her zaman yeni bir bakış açısı kazandırır. Bu yüzden Hediye'ye olan bağlılığı oldukça güçlüdür.
Hayatta iki temel hedefi şöyle özetlenebilir: Milli takıma giden yolda şampiyon olmak ve Hediye ile evlenebilmek.

Posted by admin at 06:51  

2 comments:

Ben Haluk Piyes'in Bütün Filimlerini İzliyorum Ve ona Hastayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

havva dedi ki...
29 Eylül 2010 05:55  

msn adresini bilsem çok güzel olur

havva dedi ki...
29 Eylül 2010 05:56  

Yorum Gönder